DEVENTER – Na een ongelukkige start (tweemaal ruzie met de weergoden) lijkt het huwelijk tussen Senso en de koepel Nering Bögel inmiddels  wel tegen een stootje bestand . Dit jaar hebben de eer hebben op 12 Mei het plantsoen van swingende klanken te voorzien. Zoals ieder jaar tot nu toe, in een gewijzigde opstelling, “always change a winning team” Nadat we vorig jaar een tweede gitarist hadden ingelijfd om  onze toetsenist te vervangen, is een de zangeressen gestopt en is haar plaat ingenomen door een oude bekende. Het repertoire heeft weer een nieuwe impuls gekregen er zijn, vanwege deelname aan een viertal tribute middagen van “Deventer Doet”, nummers van onder andere Joe Cocker en Bruce Springsteen toegevoegd. Nog steeds allemaal gezongen door de vier frontvrouwen, waarvan er een inmiddels ook het lef heeft om met een tweetal nummers de saxofoon ter hand te nemen. Kortom, dat belooft wat! Swingend en prettig in het gehoor liggend. De zon gaat er hopelijk van schijnen! Twee jaar geleden was het weer zo goed dat we bij het opbouwen nog ”  kampeerders” moesten vragen de koepel te verlaten, dus wie weet!?!

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelMonuta Wilco Leukenhaus ondersteunt MLDS