DEVENTER – Bestseller auteur Karin Slaughter komt zaterdag 8 juni signeren bij Bruna Flora van 14.00 tot 15.30 uur. Liefhebbers en andere belangstellenden moeten zich wel even aanmelden. ,,Er is namelijk sowieso plek voor ongeveer 150 mensen en de eerste 150 in de rij krijgen een nummertje. Mocht er tijd en plek over zijn, kunnen anderen ook aansluiten. Aanmelden kan in onze winkel, dan krijgt de klant namelijk fysiek een nummertje mee. Telefonisch reserveren via 0570-767588 is ook geen probleem”, zo laat Michelle van Ginkel van Bruna Flora weten.

Op 4 juni verschijnt bij HarperCollins Holland ‘Laatste weduwe’ van Karin Slaughter. Een gezellig winkeluitje loopt uit op een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd als ze met haar dochtertje het winkelcentrum verlaat. De politie zet een zoekactie op gang, haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos.

Een paar weken later geniet special agent Will Trent van een rustige zondag met zijn vriendin Sara Linton als er opeens luide sirenes afgaan. Sara en Will zijn erop getraind om hulp te verlenen in noodgevallen – ze brengen zichzelf niet in veiligheid, maar gaan erop af. Maar vandaag wordt dat instinct ze noodlottig. Binnen enkele uren loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will gaat noodgedwongen undercover om haar te redden. De situatie voert hen de bergen in, op weg naar de waarheid over het lot van Michelle, en de confrontatie met een moordzuchtige radicale groepering…

Laatste weduwe is Karin Slaughter op haar best: hoogst actuele thematiek, goed uitgewerkte karakters en psychologische diepgang. En bovenal: razend spannend.

Vorig artikelVrachtwagens botsen, lading belandt op snelweg A1
Volgend artikelAlles op alles zetten om de ziekte van Alzheimer te stoppen