DEVENTER – Donderdag 30 mei om 00:00 maakte de jeugdafdeling van Go Ahead Eagles hun top 20 talenten bekend op basis van de stemmen voor het talent van het seizoen van de opleiding. De Top 20 lijst ziet u in de onderstaande afbeelding. De winnaar werd Zakaria Eddahchouri van O19 met maar liefs 633 stemmen van de 1419 stemmen! De top 5 werd verder aangevuld met Calvin Beer (O13) , Samuel Wakana (O19) , Milan Berenschot (O15) , en Leon Opdam (O15).

Nu verder met de winnaar. De winnaar is de 18-jarige Zakaria Eddahchouri van GAE O19! De creatieve linksbuiten staat bekend om zijn vele assisten en zijn geweldige lange passe. Zakaria is vaak met zijn goude linkerbeen gevaarlijk en laat ook vaak zijn kunsten zien bij jong GAE waar hij regelmatig mag spelen. Door al deze prestaties is Eddahchouri beloond. Zo mocht hij tegen FC Den Bosch zijn debuut maken voor het eerste elftal van Go Ahead Eagles. Zakaria Eddahchouri moet nog een belangrijke wedstrijd spelen om in de 1ste divisie te blijven, maar mocht dat lukken is deze titel “het grootste talent van het seizoen 18/19 GAE opleiding” natuurlijk de kers op de taart! Er beloofd ook een mooie toekomst voor Zakaria! Hopelijk kan Go Ahead Eagles dit grote talent behouden , want de grote clubs liggen op de loer.

Naast beste jeugdtrainer van het seizoen Tristan Berghuis mag nu ook Zakaria Eddahchouri met de titel “grootste talent van het seizoen 2018/2019” rondlopen

Vorig artikelHemelvaartweekend weerbericht door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelHeartbreak hotel in Deventer