DEVENTER – ’t Lokaal en Hotel in het huis van Deventer gaan tijdelijk verder onder een nieuwe naam; Heartbreak hotel. Tijdens de zomerkermis van 30 mei t/m 10 juni krijgen gasten die komen genieten van het kermis menu of komen overnachten een free ride in de kermisattractie Heartbreaker. Een welkom voor de zomerkermis die inmiddels haar plek op het Grote Kerkhof heeft ingenomen.

“De kermis en de ondernemers in de binnenstad moeten een warme relatie zijn” zegt Rogier Zuiderveld van ’t Lokaal. Met heartbreak hotel willen we dit bereiken door samen met de kermis een feest voor de hele stad van dit evenement te maken.
’t Lokaal heeft dagelijks een speciale aanbieding waarbij de gasten naast een heerlijk menu ook een free ride in de Heartbreaker krijgen.

Aan de hotelgasten van “Hotel in het huis van Deventer” zal de kermis zeker ook niet ongemerkt voorbij gaan. Zeker in de kamers aan het Grote Kerkhof zal de muziek binnenkomen. “Dat zal onze gasten uitnodigen om naar buiten te gaan” zeggen Andrea en Rob te Wierik-Bergs van het hotel. Om te genieten van de stad en de kermis bieden zijn een overnachtingsarrangement met een heartbreak-pakket. Dit bestaan onder andere uit een zakje heartbreakers chips en natuurlijk ook een free ride in de Heartbreaker.

’t Lokaal ontbijt en lunch en Hotel in het Huis van Deventer zijn gevestigd in de Latijnse School aan het Grote Kerkhof 5. Een plek met een eeuwenlange historie. Een historie zie zij delen met de kermis die stamt uit de tijd dat jaarmarkten in Deventer landelijke bekendheid kenden.

Vorig artikelTalent van het seizoen GAE Opleiding en Top 20 Talenten!
Volgend artikelEen gewaarschuwd mens telt voor twee: de 1 cent truc