COLMSCHATE – Op 15 en 16 juni zal de 25e editie van Colmpop plaatsvinden, op het evenemententerrein De Kuip in Colmschate. Colmpop wordt net als vroeger weer een openlucht festival voor jong en oud. Op twee podia is er live muziek en overdag zijn er verschillende kinderactiviteiten. Nieuw is het horecaplein met een gezellig terras. De nostalgische houten huisjes bieden een divers aanbod aan etenswaar.

Het muziekprogramma is doorlopend gevuld met fantastische bands. Wij openen de zaterdagmiddag om 13.00 uur met een spetterend optreden van het popkoor Prestige Deventer. Daarna zijn er optredens van DoubleDash en Perfect Strangers en is een Open Podium, een talentenjacht, waarbij elke band 30 minuten mag optreden.  Patriek Verdriet trapt de zaterdagavond af met Hollandse meezingers. Daarna volgen Masters of Spam, The Masterplan (Oasis tribute), Nie Wies, The Guides en als grote afsluiter van de avond: de Hardcore Vibes Band.

Zondag is er van 11.30 tot 13.30 uur een speciaal seniorenprogramma met Ronnie Tober! Ook Patriek pakt de microfoon weer ter hand en zal zorgen voor een waar feest der herkenning.    De rest van de zondag hebben wij een fantastische muziekprogramma dat bestaat uit: SKUNK (Doe Maar tribute), Dudes of Hengel, JPS Strinxband, Franky & the Horsemen en sluiten wij Colmpop 2019 af met SCRUM!

VRIJWILLIGERS

Om alles in goede banen te leiden, zoeken wij nog enkele vrijwilligers, die willen helpen op/afbouwen, kassa, bar en animatie. Geef je op!! Je bent van harte welkom. Opgeven en aanmelden kan op volgend e-mailadres: werkgroepcolmpop@gmail.com

Vorig artikelEerste Fietstival evenement smaakt naar meer
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom