maandag, 27 mei 2024
Foto: Ferry Hurenkamp

Thermen Bussloo blijft hoofdsponsor Go Ahead Eagles

DEVENTER – Zeer heugelijk nieuws aan de vooravond van de Finale van de Play-Offs. Thermen Bussloo blijft als hoofdsponsor aan Go Ahead Eagles verbonden. Hierdoor zullen de namen van Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans ook in het seizoen 2019/2020 op de wedstrijdshirts van de hoofdmacht staan.

“In het seizoen 2018/2019 hebben we bij Go Ahead Eagles kunnen genieten van mooi voetbal”, zegt Fabian Dolman, directeur van familiebedrijf Quality Wellness resorts, waar Thermen Bussloo onderdeel van uitmaakt.

Fabian Dolman vervolgt: “Wij blijven Go Ahead Eagles dan ook als hoofdsponsor steunen, ongeacht of de club volgend seizoen in de Eerste Divisie of de Eredivisie speelt. Bovendien vinden we het ook gewoon erg leuk om in De Adelaarshorst te komen.”

Go Ahead is ook zeer content met het vertrouwen dat Thermen Bussloo in de club heeft uitgesproken. “Fantastisch dat Thermen Bussloo zich voor het derde achtereenlgende seizoen als hoofdsponsor aan de club commiteert”, geeft algemeen directeur Jan Willem van Dop aan.”

Vorig artikelVrijwillige buschauffeur oproep Lettele Okkenbroek
Volgend artikelWaterleiding knapt in seniorencomplex
error: Content is beschermd!!!