OKKENBROEK/LETTELE – De buurtbusvereniging Lettele/Okkenbroek is op zoek naar jou. Als chauffeur op vrijwillige basis breng je passagiers vanuit de dorpen Nieuw-Heeten, Okkenbroek en Lettele naar Deventer (station NS) en terug. Samen met je collega’s ben je ingeroosterd voor een dagdeel per week. Je kunt echter ook kiezen voor een dagdeel per 14 dagen of 1x per 5 weken op de zaterdag.

Voor het contact tussen de chauffeurs organiseren we een paar keer per jaar een bijeenkomst waarbij ook de partners zijn uitgenodigd. Je krijgt ook de waardering van de passagiers die je vervoert. Daarnaast heb je als chauffeur vrij reizen op ons traject!

Om te mogen rijden volstaat een rijbewijs B en moet je medisch worden goedgekeurd. Ben je jonger dan 75 jaar dan zien we je reactie graag tegemoet. Je kunt natuurlijk ook eens meerijden om de sfeer te proeven.

Voor nadere informatie kun je terecht bij de voorzitter van de vereniging: Tonnie Leemereise, Nieuw Heeten, tel.: 0572 321398, M: 06 10050388, e-mail: t.leemereise@lijbrandt.nl

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelThermen Bussloo blijft hoofdsponsor Go Ahead Eagles