Deventer Zomerkermis

De grootste en leukste kermis van Oost-Nederland vindt van donderdag 30 mei t/m maandag 10 juni plaats in de Deventer binnenstad. Op de stadspleinen Nieuwe Markt, Grote Kerkhof en Brink staan ruim 75 spectaculaire attracties. De Deventer Zomerkermis wordt dit jaar bovendien een groots feest, met talloze bruisende zomerse activiteiten.

Donderdag 30 mei t/m maandag 10 juni. Stadspleinen De Brink, Grote Kerkhof & Nieuwe Markt, 13 – 24 uur. Entree: divers.

Koopzondag

Laat je in Deventer verwonderen tijdens het winkelen in de pittoreske binnenstad door de authentieke straatjes en ontdek unieke winkeltjes, met vernieuwende en creatieve ideeën. Geniet bovendien van een lekker stukje taart bij een fijn koffietentje of een heerlijke sandwich bij één van de bijzondere lunchadressen.

Zondag 2 juni. Deventer binnenstad, 12 – 17 uur. Entree: gratis.

Vorig artikelWinkeldief trekt zich niets aan van camera en laadt tas vol bij drogist
Volgend artikelEerste Fietstival evenement smaakt naar meer