DEVENTER – Vier kaartjes voor het Dolfinarium Harderwijk, een Derby Star voetbal en het jubileumboek SchoolGras. Net die prijzen ging Leander Geux naar huis na een bezoek aan de showroom van hoofdsponsor Broekhuis Opel. Vestigingsdirecteur Arjen Rozema reikte de prijzen uit in aanwezigheid van onder anderen Leanders twee zusjes.

De leerling van de Hovenschool in Deventer won de prijzen met het Broekhuis BusSchieten tijdens het 84ste Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi, eind april.

Van de ruim honderd kinderen die meededen bleek Leander de beste strateeg en rekenaar. Bij het BusSchieten moest de bal via een gat in een bestelbus worden geschoten. Of gegooid, maar schieten leverde dubbele punten op. Leander koos voor het gooien en wist van grote afstand drie van de vier ballen door het gat te gooien (goed voor 15 punt). Velen kozen voor het schieten, maar haalden toch minder punten.
Acht deelnemers schoten 1 keer raak (10 punt). Op de tweede plaats eindigde Dewi Kiffen (De Wizard) en derde werd Thijs Timmermans (11 punt).

Vorig artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelRuil je cambi’s in tegen een LETS lidmaatschap!