DEVENTER – Ben je lid van de Deventer Schoon familie en heb je op die manier Cambi’s verdiend? Dan is er goed nieuws: voor 15 cambi’s kan je een jaar lang gratis lid worden van LETS Deventer. Normaal kost het 10 euro per jaar (voor het onderhouden van de website, portikosten etc).

LETS Deventer is een sociaal netwerk: van mensen, voor mensen. Iedereen kan meedoen. Het is een soort marktplaats waar je goederen of diensten aanbiedt en ook goederen en diensten kunt kopen. Het LETS netwerk heeft een eigen ‘munt eenheid’ waarmee je elkaar betaalt: je betaalt met Devi’s (een Deventer ruilmiddel dus).

Je kunt bijvoorbeeld voor 10 Devi’s een sjaal breien voor iemand, en diegene kan de Devi’s op zijn bankrekening storten en dan weer voor die 10 Devi’s  een klussenman inhuren of biologische plantjes kopen bij iemand anders in het netwerk. Het is zeg maar ‘ruilen zonder huilen’. Maar… dit werkt het lekkerste als er veel mensen lid zijn en heel verschillende dingen aanbieden. Kortom…  we zoeken nieuwe leden.

Kijk op de website van LETS Deventer  ww.letsdeventer.nl en meld je aan als lid! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, of je arm of rijk bent. Iedereen is welkom!

Vorig artikelWinnaar Busschieten krijgt prijzen bij sponsor Broekhuis
Volgend artikelElmo Lieftink naar Go Ahead Eagles komend seizoen