COLMSCHATE – Op zondagmiddag 19 mei is er de tweede editie van Live in De Kuip. Dit keer met de Roundabout Jazz band. Deze 6-koppige band speelt akoestische jazzmuziek. Regelmatig treed de band op in De Kuip en zorgt iedere keer weer voor een gezellige muzikale middag in De Kuip. En deze worden dan ook altijd goed bezocht.

Roundabout jazzband speelt akoestische oude stijl jazz muziek. Ze laten zich inspireren door kleinere bandjes uit de vroegere jazzperiode van circa 1900 – 1930. De nadruk ligt op improvisatie, hecht samenspel en speelplezier. Instrumenten die bespeelt worden zijn piano, banjo, bastuba, trombone, trompet en klarinet.

De middag begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17 uur. De toegang is gratis. U bent van harte welkom. Kom gerust is even binnenlopen en geniet van deze prachtige live muziek. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. De Kuip is bereikbaar tijdens openingstijden via 0570 65 14 10 of de website www.de-kuip.nl.

Vorig artikelVHD voorziet nieuwe locatie in Deventer van ledverlichting
Volgend artikelPolitie ontdekt hennepkwekerij in bedrijfspand centrum