Loop jij ook hard voor een goed doel?
Meer beweging op woningmarkt dankzij nieuwbouw
15 juni 2019
Het mysterie van de mast in Okkenbroek
15 juni 2019

DIEPENVEEN – Ook zo’n zin om eens lekker door de bossen te rennen? Of gewoon een mooie wandeling te maken door de bossen van Diepenveen? “Team Deventer” organiseert op zondag 7 juli de Greenrun: Een gezellig loopevenement door de mooie bossen in Diepenveen.

Met vooraf een goede warming-up willen wij enthousiaste mensen kennis laten maken met het hardlopen en dat allemaal  in een mooie groene omgeving. De afstanden voor de lopers zijn 5 en 10 km. En tevens 5 km voor de wandelgroep.

Aanmelden kan via http://greenrun.vlastra.eu of op de dag zelf bij het startpunt. We starten om 10.00 uur met het programma bij het Hof van Salland aan de dorpsstraat in Diepenveen.

De kosten zijn €10,00 en de opbrengst komt geheel ten goede voor KIKA. “Team Deventer“ doet mee aan de Giro di kika in Nederland. Op 30 en 31 augustus en 1 september fietst dit team elke dag 120 kilometer als tegenprestatie. Door deze sponsorloop te organiseren hopen wij een mooi bedrag in te zamelen voor onderzoek door KIKA.

Comments are closed.

error: Content is protected !!