DEVENTER – Hulpverleningsdemonstraties, spelletjes voor de jeugd en mooie brandweervoertuigen. Je kunt het allemaal beleven op zaterdag 29 juni bij de open dag van Brandweer Deventer. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur bij de brandweerkazerne aan de Schonenvaardersstraat.

Naast demonstraties kunnen bezoekers zich ook laten adviseren over (brand)veiligheid in en om huis. Voor de kleine brandweermannen en -vrouwen organiseert de jeugdbrandweer verschillende activiteiten. Het volledige programma is terug te vinden via brandweer.nl/ijsselland en via Facebook (zoek op Veilig in IJsselland)

Kom op de fiets
Brandweer Deventer verwacht veel bezoekers en vraagt Deventenaren daarom om op de fiets te komen. Bezoekers die toch met de auto komen, kunnen parkeren op terrein van ROTO Smeets, Hunneperkade 4.

Vorig artikelLoop jij ook hard voor een goed doel?
Volgend artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom