DIEPENVEEN – Ook zo’n zin om eens lekker door de bossen te rennen? Of gewoon een mooie wandeling door de bossen van Diepenveen? “ Team Deventer” organiseert een op zondag 7 juli de Greenrun..  Een gezellig loopevenement door de mooie bossen in Diepenveen. Met vooraf een goede warming up willen wij enthousiaste mensen kennis maken met het hardlopen en dat allemaal  in een mooie groen omgeving.

De afstanden voor lopers zijn  5 en 10 km.  En 5 km. voor de wandelgroep. Aanmelden via http://greenrun.vlastra.eu   of op de dag zelf bij het startpunt. We starten om 10.00 met het programma bij het Hof van Salland aan de dorpsstraat in Diepenveen. De kosten zijn  €10,00 , en de opbrengst komt geheel ten goede voor KIKA.

“Team Deventer “  doet mee aan de Giro di kika in Nederland.  Op 30 en 31 augustus, en 1 september fietst dit team elke dag 120 kilometers als tegen prestatie. Door deze sponsorloop te organiseren hopen wij een mooi bedrag in te zamelen voor onderzoek door KIKA

Vorig artikelCarportfestival op zondagmiddag 16 juni
Volgend artikel29 juni open dag Brandweer Deventer