DIEPENVEEN – In de week van 10 juni zijn een aantal vrijwilligers van DSC Handbal gestart met de eerste werkzaamheden voor de aanleg van twee nieuwe beach-handbalvelden op sportcomplex De Zunnebargh te Diepenveen. Naar verluid zullen de beach-handbalvelden eind augustus klaar zijn voor gebruik.

Na vele maanden van voorbereiding zijn een aantal vrijwilligers van DSC Handbal gestart met de eerste werkzaamheden voor de aanleg van twee beach-handbalvelden op sportcomplex De Zunnebargh . Met de afdelingen Voetbal, Jeu de Boules en Nordic Sports is bepaald dat de twee velden naast het verharde handbalveld op het sportcomplex worden aangelegd.

Enthousiast over beach-handbal

De kartrekkers voor de aanleg van de velden zijn André Peters en Meryem Janse. Zij hopen dat iedereen enthousiast wordt om beach-handbal binnen de vereniging mogelijk te maken. André en Meryem zijn het zeker.

Vorig artikelOpeningsfeestje van een bijzondere buitenschoolse opvang
Volgend artikelPolitie zoekt vermeende potloodventer van wie foto rondgaat op Facebook