DIEPENVEEN – Zondag 30 juni is het van 12 tot 4 een gezellige boel op de biologisch-dynamische boerderij de Oosterwaarde in Diepenveen. Dan is er namelijk het openingsfeest van de kleinschalige Buiten BSO de Oosterwaarde. Er is dan van alles te doen voor ouders en kinderen op deze prachtige plek. Er zijn ezels en schaapjes om te knuffelen en je kunt heerlijk lunchen aan lange tafels in de boomgaard. Maar kinderen kunnen ook een broodje bakken boven het kampvuur, speksteen bewerken of reuze bellen blazen. Bovendien geeft de boer een rondleiding over het bedrijf en kun je zelf aardbeien, kruisbessen en zwarte bessen plukken. En wat dacht je van een rondrit met de grote groene 12 persoons BSO fiets ?

Vorig artikelGezocht: bestuurder die bij Matz carwash schade heeft aangericht in wasstraat
Volgend artikelAanleg twee beachhandbalvelden op sportcomplex Zunnebargh Diepenveen