DEVENTER – Inge Ipenburg (geboren in Deventer) is een veelzijdige vrouw. Ze dankt haar bekendheid vooral aan haar rol als Martine Hafkamp in GTST, maar sinds vijf jaar timmert ze aan de weg als schrijver van thrillers en romans, zoals “Het gerecht”, ‘Een schitterend ongeluk’ en ‘Als anderen slapen’, een audioserie voor Storytel. Daarnaast is ze docent camera-acteren op diverse academies, spreekt ze luisterboeken in en is ze stemacteur. ‘Moordenaarsstorm’ is haar nieuwste thriller. Inge Ipenburg wordt geïnterviewd door Mirella Ordelman, docent communicatie aan Saxion en zelf auteur van twee romans.

Zondag 16 juni. Aanvang 15.00 uur.  Entree vrij, reserveren via de winkel , per telefoon 0570-675925 of via de website.

Maandag 17 juni houdt Peter Brusse bij boekhandel Praamstra een lezing over zijn nieuwe boek  ‘Ach, Engeland. Wij en onze overburen. Van Bonifatius tot Brexit’. Peter Brusse was jarenlang hèt gezicht van het NOS journaal in Londen. Voor die tijd was hij correspondent in Londen voor de Volkskrant. 21 jaar lang heeft hij de Engelse volkaard kunnen onderzoeken en ontleden. Aan de vooravond van de Brexit maakt Peter Brusse de balans op. Want de Britten nemen dan wel afscheid van Europa, maar in het geval van Nederland is dat eigenlijk onmogelijk.

Maandag 17 juni, aanvang 20.00 uur. Toegang € 10,00 incl. koffie en een drankje. Reserveren via de winkel , per telefoon 0570-675925 of via de website.

Vorig artikelDe Gier nieuwe trainer in de Adelaarshorst
Volgend artikelBotsing tussen twee auto´s zorgt voor flinke schade