woensdag, 19 juni 2024

De Gier nieuwe trainer in de Adelaarshorst

DEVENTER – Jack de Gier is de nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De oud-trainer van Almere City en NEC volgt daarmee John Stegeman op die naar PEC Zwolle vertrok!

De Gier is natuurlijk geen onbekende hier in Deventer. De aanvaller van weleer speelde 30 maal in het rood en geel en trof daarin 11 keer het doel. De Gier zal gaan samenwerken met assistent Marco Heering waarmee hij ook samen leiding gaf aan Almere City.

Jack de Gier tekent een contract voor 1 seizoen in Deventer. De Gier: ” Ik herinner mij Go Ahead gewoon als een fantastische club. een beeld dat de afgelopen jaren werd bevestigd als ik op bezoek kwam met Almere City en NEC. Alle elementen zijn aanwezig om er met z’n allen een mooi seizoen van te maken!”

Vorig artikelDe Zonnewijzer en jeugdorkest Jong Sempre samen in muziekproject
Volgend artikelBoekhandel Praamstra ontvangt Inge Ipenburg en Peter Brusse
error: Content is beschermd!!!