DEVENTER – Op zondagmiddag 16 juni organiseert buurtvereniging Bij Jacob Thuis het Carportfestival. Tussen 13.30 en 17.30 uur kun je aan de Jacob van Bredastraat op de Zandweerd genieten van theater, muziek en nog veel meer. Na een succesvolle eerste editie in 2017 veranderen de carports aan de Jacob van Bredastraat zondagmiddag 16 juni weer in intieme theaters. Met diverse theater, muziek en kleinkunst voorstellingen voor jong en oud. In de acht carports worden korte voorstellingen gegeven; en dat 3x achter elkaar. Zo kun je van carport naar carport hoppen en je eigen programma samenstellen.

Er is bij de programmering gekeken naar talent uit de wijk aangevuld met artiesten uit Deventer en elders. Van poppentheater voor kinderen tot pop/rockcovers; van singer-songwriter en dichter Johanneke ter Stege tot klezmer; van cabaret tot flamenco; van blues tot kleinkunst. En aan het einde van de middag: menselijke torens van het circustheater. Een middag van ontroering, van lachen en van verbazing. Het festival is tot stand gekomen met hulp van Prins Bernhard Cultuur Fonds, Gemeente Deventer en de Deventer Cultuur Club. Kijk voor meer informatie op www.carportfestival.nl. Entree voor het festival bedraagt €3,- (kinderen onder begeleiding gratis).

Reserveren? Stuur een mail naar carportfestival@gmail.com.

Vorig artikelGA Eagles Soccer Camps en Keeperskampen in zomervakantie
Volgend artikelLoop jij ook hard voor een goed doel?