DEVENTER – De Gouden Pompoen combineert het aanbod van de vele biologische bedrijven rondom Deventer in haar webwinkel. Het aanbod is ruim zodat je al je biologische boodschappen hier kunt doen.

Je hoeft niet meer zelf langs de biologische boeren en winkels en houd meer tijd over. De producten worden rechtstreeks naar je toe gebracht. Door op deze wijze boodschappen te doen, stimuleer je de lokale economie. De voedselkilometers van jouw eten worden drastisch verminderd. Heel belangrijk: door op maat te leveren wordt er geen voedsel weggegooid.

De Gouden Pompoen werkt uitsluitend met biologische producten. Deze producten zijn vrij van insecticiden en kunstmatige toevoegingen. Biologische boeren stimuleren biodiversiteit door een levende bodem te onderhouden, waaruit insecten en andere dieren worden gevoed in plaats van bestreden.

Je kunt bij De Gouden Pompoen bestellen tot woensdagochtend 10.00 uur. Je krijgt vervolgens de bestelling op vrijdag tussen 16 en 20 uur thuisbezorgd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen en evenementen bij lokale leveranciers. Zo blijf je in contact met de makers van je voedsel en krijg je meer inzicht in hoe dit geproduceerd wordt.

Vorig artikelSteenbrugge, een wijk met veel groene tuinen
Volgend artikelPassion for beauty, crazy about brows!