DEVENTER – Afgelopen weekend werd in Tilburg het Nederlandse Kampioenschap gehouden. Via de voorwedstrijden de de halve finale hadden SVOD turnsters  Lina Ilkay en Renna Alebate zich weten te plaatsen voor deze bondsfinale.

Lina kende een uitstekende start en bleef gedurende de hele wedstrijd gefocust. Het eindresultaat was een prachtige 6e plaats. In de categorie instap Nationaal 2

Een dag later mocht Lina opnieuw de wedstrijdvloer betreden voor de toestelfinale vloer. Ze turnde een strakke oefening en scoorde 13.00 punt. Een topscore en haar persoonlijke doel. Uiteindelijk was dit goed voor wederom een 6e plaats. Een uitstekende debuut voor de 9 jarige Lina

Ook Renna Alebate turnde een goede wedstrijd. De overstap naar het hoogste niveau in turnend Nederland  was voor Renna een uitdaging, maar kan geslaagd worden genoemd. Slecht één klein foutje weerhield haar van een klassering in de top 10, maar met een 14e plaats bij de pupillen Nationaal 1 mag ze zeer tevreden zijn

Vorig artikelRotary toert Rode Kruis clienten voor de laatste keer
Volgend artikelAH to go vestiging na de zomervakantie in Hogeschool Saxion