DEVENTER – De directeur van KonnecteD, Mieke Akkermans, heeft besloten om haar functie neer te leggen. Dit doet zij om persoonlijke redenen. Het Managementteam van KonnecteD neemt vooralsnog de operationele leiding van de organisatie over.

Onder leiding van Akkermans ontwikkelde de organisatie een nieuwe visie voor de toekomst ‘Maak werk van betekenis’. Deze visie is positief ontvangen door de organisatie en door de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe, opdrachtgevers van KonnecteD. Het Managementteam gaat zich de komende maanden bezighouden met de doorvertaling van de visie naar de praktijk. Daarnaast neemt het MT voorlopig de operationele leiding van de organisatie over, zodat de continuïteit voor alle betrokkenen gewaarborgd wordt.

Sabbatical

Akkermans licht haar besluit toe toe: “Ik vond het geweldig om een organisatie aan te sturen die zoveel betekenis heeft voor haar medewerkers en voor de omgeving. Na al die jaren bij de Rabobank, en een intensieve periode bij KonnecteD, heb ik echter behoefte aan een sabbatical. Soms moet je privé voor laten gaan. Dat moment is voor mij nu aangebroken.” Trudy Huisman, voorzitter van de Raad van Commissarissen respecteert dit besluit: “Als Raad van Commissarissen zijn wij Mieke Akkermans zeer erkentelijk voor haar inzet en bijdrage de afgelopen periode. Met de nieuwe toekomstvisie, die breed gedragen wordt, kan KonnecteD de volgende belangrijke stappen zetten. Wij wensen Mieke Akkermans alle goeds voor de toekomst.”

Vorig artikelVermist meisje uit Deventer weer terecht
Volgend artikelMidzomerfeest in het Worpplantsoen op 23 juni