DEVENTER – Op zaterdag 29 juni 2019 vindt het kleinschalige Nieuwstraat-Festival plaats. De Nieuwstraat in Deventer zal in het teken van muziek en dans staan met vele marktkramen door de gehele straat. Alles onder het motto; “De Nieuwstraat, daar zit muziek in!”

De middag gaat van start met een openingsact van de heer Tadema met koor om 11.30 uur voor het Gilde-Hotel. DJ Harco Rutgers van intiem podium “De Perifeer” (Havenkwartier) en zijn ‘Esc.rec’ record label, draait de fijnste plaatjes aan de kop van de Nieuwstraat bij het Oude Postkantoor op een podium van 13.00 tot 17.00 uur. Salsa Viva zal twee keer een half uur een aanstekelijk, Zuid-Amerikaans optreden geven om 14.00 en 15.00 uur. De gehele dag zal troubadour Jozka met twee collega’s door de Nieuwstraat lopen. Tussen 13.00 en 13.30 uur vindt er een muzikale verrassing plaats.

De Bibliotheek Deventer sluit zich aan bij dit evenement. Er zal een “muziekproeverij” plaatsvinden met o.a. boeken, films, cd’s en kindermuziek. Voor de bezoekers tijdens deze dag is er een prijsvraag over muziek, waarbij Nieuwstraat-cadeaubonnen te winnen zijn.

Iedereen is uitgenodigd om naar dit gezellige en muzikale feest te komen en (gratis) te genieten van alle optredens.

Vorig artikelNaviva Kraamzorg gekozen tot beste leerbedrijf
Volgend artikelMotoravond vierdaagse IJselrijders vanaf 17 juni