DEVENTER – In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Deventer een man mishandeld door meerdere daders. Hij heeft hierdoor letsel opgelopen. Wij zijn op zoek naar de daders.

Rond 3.00 en 4.00 uur werd de man wakker van een ruzie op straat. Daarbij werd op de Voorhorst-Bredenhorst (Borgele) flink geschreeuwd. Toen hij naar buiten was gelopen en er wat van zei, reageerden de daders agressief. Hij liep terug naar zijn woning, maar werd achtervolgd door de daders. Kort voordat hij zijn huis in wilde vluchten, ontstond een vechtpartij, waarbij de man meerdere keren is geslagen.

Ben je getuige geweest van het voorval? Ben je een omwonende en heb je iets gezien betreffende de ruzie of de vechtpartij? Of heb je andere informatie die ons kan helpen om de daders te achterhalen? Stuur dan een privebericht met je gegevens of bel 0900-8844.

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Reiswoordenboekje
Volgend artikelGroot feest bij première Anders bekeken, de film van Theater Onbeperkt