DEVENTER – Go Ahead Eagles organiseert tijdens de zomervakantie twee Go Ahead Eagles Soccer Camps en Keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Van 15 t/m 17 juli zijn er een Go Ahead Eagles Soccer Camp en Keeperskamp op het sportcomplex van Sportclub Deventer. De accommodatie van DVV Go-Ahead is de locatie waar van 21 t/m 23 augustus een Soccer Camp en Keeperskamp plaatsvinden. Alle trainingen van de driedaagse Soccer Camps en Keeperskampen zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur.

Go Ahead Eagles Skill Games

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Soccer Camps en Keeperskampen. Naast de Go Ahead Eagles Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van Go Ahead Eagles en een kinderpersconferentie op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier.

Inschrijven voor de Go Ahead Eagles Soccer Camps en Keeperskampen kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Vorig artikelMet Lebuinus naar Lourdes
Volgend artikelLadies Lounge met gast DJ Flow-Mo