DEVENTER – Van zaterdag 21 september tot en met donderdag 26 september 2019 gaat er vanuit de H. Lebuinusparochie een bedevaart naar Lourdes onder leiding van pastoor Ronald Cornelissen en pastoraal werker Evelien Reeuwijk. Het is een vliegreis van een kleine twee uur. We reizen samen per bus naar het vliegveld.  In Lourdes zullen we als parochiegroep samen in een hotel verblijven en met elkaar de dagen in het prachtige heiligdom gaan beleven. De vieringen doen we grotendeels samen met de andere Nederlandse pelgrims. Natuurlijk doen we mee met de schitterende lichtprocessie en de sacramentsprocessie. We vieren de Eucharistie bij de grot, waar Maria aan de kleine Bernadette verscheen, en we vieren mee in de Internationale Mis met duizenden medepelgrims. Er is ruimte voor ontmoeting, stil gebed en eigen vieringen met onze groep van de H. Lebuinusparochie uit Deventer. Ook bezoeken we de bezienswaardigheden op het heiligdom en in het stadje Lourdes.
Er is tijdens deze reis medische zorg aanwezig.  Tarief voor deze zesdaagse bedevaart is E 899,= pp op basis van een tweepersoonskamer ( inclusief vlucht, busvervoer, hotel met volpension, reisleiding en pastorale begeleiding.
Voor meer info en opgave: Marion Kogelman, tel.: 06 18 29 19 38, email: mkogelmanbloo@gmail.com of website bedevaartorganisatie VNB: www.vnbreizen.nl

Vorig artikelSacramentsprocessie bij Nicolaaskerk in Schalkhaar
Volgend artikelGA Eagles Soccer Camps en Keeperskampen in zomervakantie