DEVENTER – Op zondag 16 juni wordt op Sportpark Keizerslanden in Deventer de 7e editie van de Groenste Obstakelrun georganiseerd. De voorinschrijving is ruim een maand geopend en de animo is tot dusver overweldigend. Tim van Beek van de organisatie vertelt: “Het is gaaf om te zien dat we de eerste 1.000 inschrijvingen nu al gepasseerd zijn. Hier zitten ook ruim 150 teams bij, zoveel deelnemende teams betekent nu al een recordaantal! Dit jaar zijn er gave obstakels zoals de aquarun in het Borgelerbad, een wateroversteek en ook een stoere junglerun is in het parcours verwerkt. Het belooft veel goeds voor de 16e”, besluit Van Beek.

Foodtrucks

Niet alleen voor deelnemers is er veel te beleven, ook aan de toeschouwers gedacht. Zo zijn er zes foodtrucks. Sylvia’s Foodtruck met gezond eten is aanwezig, Ensink’s Frietwagen en trucks met poffertjes, koffie, Grolsch en ijs zodat er voor ieder wat wils is. Als extraatje is er een evenementencontainer waarbij een loungegedeelte wordt gecreëerd en een bar met speciaal bier. De obstakelrun gaat over de container heen zodat toeschouwers ‘onder het parcours’ kunnen zitten en gave foto’s kunnen maken. Kinderen kunnen zich vermaken in het springkussen en bij de andere sportieve activiteiten. Rugbyvereniging The Pickwick Players stellen kleedruimtes, douches en toiletten beschikbaar.

Inschrijven

De inschrijving is gestart en aanmelden kan online nog tot en met woensdag 12 juni 12.00 uur. Daarna kan er nog worden ingeschreven bij het Borgelerbad op vrijdag 14 juni tussen 16.00 – 19.00 uur en zaterdag 15 juni 10.00 – 13.00 uur. Op Vaderdag 16 juni kan op locatie nog worden ingeschreven vanaf 10.00 uur tot een uur voor de start van de desbetreffende run. Het maximum aantal deelnemers dit jaar is 2.000 (vol=vol). Voor meer informatie en een inschrijving ga naar www.groensteobstakelrun.nl.

Vorig artikelSchoolkinderen rennen 2.000 euro bij elkaar voor de Ulebelt
Volgend artikelRvC Deventer schouwburg dreigt met opstappen