vrijdag, 24 mei 2024

Schoolkinderen rennen 2.000 euro bij elkaar voor de Ulebelt

COLMSCHATE – Een afvaardiging van leerlingen en leerkrachten van basisschool Panta Rhei en Tintaan kwam 4 juni met een cheque met het bedrag van 2.000 euro voor de Ulebelt. Tijdens de Koningspelen hielden de leerlingen een zogenaamde loopathon, een sponsorloop.

“Het leuke is dat we nog niet zo lang contact hebben met deze school. Afgelopen tijd zijn er veel activiteiten geweest samen met de Panta Rhei, met leskisten en met lessen op de kinderboerderij en in de tuinen. Mooi om te merken dat zich dat dan vertaalt in de vorm van sponsoring!” Aldus educatief medewerker Maike Nelissen die de cheque in ontvangst kreeg.

Vorig artikelBrugdek bij sluis Deventer krijgt nieuwe asfaltlaag
Volgend artikelGroenste Obstakelrun passeert de 1.000 inschrijvingen
error: Content is beschermd!!!