zondag, 16 juni 2024

Het Notarieel sponsort nieuwe outfit trainers AV Daventria

DEVENTER – Zaterdag 15 juni kregen de trainers van de atletiekvereniging Daventria nieuwe trainingsjacks uitgereikt. In aanwezigheid van Maaike Hagens en Danique Schutte van Het Notarieel dankte voorzitter Jeroen Oosterwegel sponsor Het Notarieel voor het mede mogelijk maken van de nieuwe outfit.

“Wij zijn als vereniging heel blij met een sponsor als Het Notarieel,” sprak Oosterwegel de aanwezigen toe. “Het is belangrijk dat trainers herkenbaar zijn als trainer en dat kan door uniforme jacks met je eigen naam daarop. Daarbij heeft een trainer een voorbeeldfunctie en dan ook is het dragen van goede kleding van belang.”

Jan Willem Kroes van Het Notarieel – die helaas zelf niet aanwezig kon zijn – hecht zeer aan sport en aan beweging, in het bijzonder voor kinderen, en onderkent dat coaching daarbij een belangrijk proces is. Vanuit deze visie is Het Notarieel al jarenlang sponsor van de Kidsrun, een onderdeel van de IJsselloop. Kroes besloot enkele maanden geleden ook de jacks van de trainers van Daventria te sponsoren.

Ook bedankte Oosterwegel de stichting IJsselloop bij het mede helpen mogelijk maken van de nieuwe outfit: “Hier is sprake van een mooie samenwerking tussen Daventria en de IJsselloop. Slim de verbinding zoeken en elkaar helpen waar dat kan.” Namens de IJsselloop waren ook enkele bestuursleden aanwezig die inmiddels al eerste voorbereidende besprekingen hebben gevoerd voor de IJsselloop van 2020.

De presentatie van de nieuwe outfit was niet geheel toevallig gepland tijdens de 3e Athletic Champs die deze keer bij Daventria werden gehouden. Terwijl de trainers de nieuwe outfit aantrokken, begonnen de vele pupillen aan atletiekonderdelen als hardlopen, speerwerpen en verspringen. Er was volop activiteit bij Daventria die zaterdag 15 juni; pupillen spanden zich onder aanmoedigingen van enthousiaste ouders en begeleiders tot het uiterste in en de trainers liepen trots rond in hun nieuwe jacks.

Vorig artikelSafe4u Deventer, een alarmsysteem dat waarschuwt bij inbraak én bij insluiping
Volgend artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom
error: Content is beschermd!!!