DEVENTER – Safe4u is een bedrijf gevestigd in Deventer. Safe4u biedt voor de Nederlandse markt een alarmsysteem voor woonhuizen en bedrijfspanden dat zich op een aantal belangrijke punten onderscheid van de systemen die op dit moment op de markt zijn. Ons alarmsysteem is volledig made in Germany en is van hoogwaardige kwaliteit en design. Safe4u Nederland werkt met safety consultants die bij u op locatie een veiligheidscheck kunnen doen èn het systeem bij u thuis kunnen demonstreren!

Wat cijfers:

Alleen al in 2018, is er meer dan 50.000 keer ingebroken in woningen! Bijna dagelijks rapporteren de media inbraken. Geen wonder: dit aantal betekent dat in Nederland om de 5 minuten een huis of appartement wordt ingebroken! Hoewel de politie de afgelopen jaren de preventiewerkzaamheden heeft opgevoerd, ligt het aantal inbraken nog steeds aanzienlijk hoger dan tien jaar geleden.

Daarnaast neemt het aantal insluipingen (inbraak waarbij bewoners thuis zijn) schrikbarend toe. Is de psychische schade van een inbraak al groot; die van insluiping is vaak desastreus. Vaak is het gevoel van onveiligheid na een insluiping zo groot, dat bewoners uiteindelijk besluiten te verhuizen.

Een nieuw doeltreffend alarmsysteem:

Safe4u biedt het alarmsysteem van de toekomst; het systeem onderscheidt zich op een aantal vlakken van de bestaande systemen, maar het belangrijkste kenmerk is dat het u en uw gezin beschermt tegen inbraak èn insluiping. Bovendien wordt de inbreker al buiten uw pand niet tegengehouden en wordt het alarm niet pas geactiveerd als de inbreker al bij u binnen is. Daarnaast is de afstandsbediening voorzien van een noodknop, die bij indrukken altijd het alarm in werking stelt.

In 45 seconden uw pand beveiligd:

Het inbraakalarmsysteem van safe4u werkt volledig zonder dat u – of derden – het hoeven te installeren. In slechts een paar minuten is het hele systeem klaar voor gebruik – zonder installatie van bijvoorbeeld extra sensoren. Dit betekent dat het systeem ook echt bij u thuis of in uw bedrijfspand gedemonstreerd kan worden! De consultants van Safe4U bieden u dan ook graag de mogelijkheid om hun alarmsysteem volledig gratis en vrijblijvend op uw locatie te testen.

Laat de gratis safetycheck bij u thuis doen Test de nieuwe safe4u 365pro bij u thuis!

In het kort de voordelen van het systeem voor u:

 • Zeer eenvoudige installatie zonder kabels, geen verbouw werkzaamheden
 • Een stopcontact voor gebruik is voldoende
 • Geen extra sensoren of detectoren
 • Dankzij het ontbreken van een internetverbinding is er geen mogelijkheid om te hacken
 • Extreem luid binnen- en buitenalarm, tevens voorzien hoogwaardig laser-led
 • Bijzonder eenvoudige bediening
 • Kan gemakkelijk worden meegenomen met een verhuizing
 • Hoogwaardige afwerking, modern design
 • De inbreker wordt al buiten het pand tegengehouden
 • Voorzien van “noodknop” te gebruiken in geval van bijvoorbeeld een overval
 • 5 jaar garantie

Probeer de nieuwe safe4u 365pro bij u thuis! Uiteraard is het advies 100% gratis en vrijblijvend.

Safe4u Alarmsystemen Nederland B.V. | Zutphenseweg 6 | Deventer

Telefoon: 0570 244 200 | Mail: info@safe4u.nl | www.safe4u.nl

Vorig artikelImkerijdag op 13 en 14 juli in Diepenveen
Volgend artikelHet Notarieel sponsort nieuwe outfit trainers AV Daventria