DEVENTER – Jumper De diersuper heeft een nieuw jasje gekregen! De dierenspeciaalzaak is verbouwd en maar liefst twee keer zo groot. Met recht dé plek voor het ruimste assortiment dierbenodigdheden, lage prijzen en de beste service in Deventer en omgeving. Ook visliefhebbers, in de breedste zin van het woord, kunnen hun hart ophalen, het filiaal is namelijk voorzien van een hengelsport – én aquariumafdeling.
Na een aantal weken verbouwen is de dierenspeciaalzaak terug en meteen een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers. Naast ruimere openingstijden is er ook een prachtig knuffeleiland met konijnen en knaagdieren gecreëerd. Er is er een zeer uitgebreide honden-, katten-, knaagdier-, vogel-, aquarium- en hengelsportafdeling, waar naar hartenlust gewinkeld kan worden. Naast al het winkelen staan de medewerkers je graag te woord, betreffende al jouw (huis)dier gerelateerde vragen!

Na het harde werken is het natuurlijk tijd voor een feestje! Vanaf woensdag 26 juni gaat de heropening feestelijk van start. Bezoekers kunnen t/m zaterdag 29 juni profiteren van feestelijke kortingen, acties en activiteiten (en alle huisdieren zijn natuurlijk ook van harte welkom!). Zo kunnen honden deelnemen aan de wedstrijd ‘mand zitten’ en is er voor alle baasjes 10% korting op alles wat in de bigshopper past. Ook worden honden en katten gratis voorzien van een behandeling tegen teken en vlooien, dat komt in deze tijd van het jaar extra goed van pas. Daarnaast is er iedere dag een afwisselend programma voor jong en oud. Jumper Deventer verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel aan de Essenstraat 2C in Deventer!

Vorig artikelVogeleiland opent het evenementenseizoen met Potluck Sunday
Volgend artikelPolitie pakt vermeende potloodventer (61) op