vrijdag, 14 juni 2024

Vogeleiland opent het evenementenseizoen met Potluck Sunday

DEVENTER – Stichting Vogeleiland organiseert een bijzondere picknick op het Vogeleiland. Iedereen is zondag 23 juni vanaf 17.00 uur welkom om op een kleedje te komen zitten.

De bedoeling is om je eigen(gemaakte) eten mee te nemen en te delen met elkaar. Een nieuwe trend die ‘Potluck’ wordt genoemd. Met dit evenement wil Stichting Vogeleiland de Deventenaren laten ervaren dat het bijzondere stukje park een heerlijke plek is om samen te komen en dat het bovendien niet onderdoet aan alle andere mooie plekjes in Deventer.  

Met nieuw beheer, een nieuw bestuur en enthousiaste vrijwilligers gaat het Vogeleiland met frisse moed de zomer in. Het afgelopen jaar is er veel aandacht geweest voor het opknappen van het park en het welzijn van de vogels. Met mooi resultaat: De labels ‘verval’ en ‘overlast ‘ zijn niet langer van toepassing als we praten over  ‘De parel van Deventer.’ 

De stichting wil meer bekendheid creëren en laten zien dat het Vogeleiland, naast een doorgang van het station naar de stad, ook een perfecte locatie is om te bezoeken of om evenementen te organiseren. Komende zomer staan er al flink wat gepland en deze Potluck opent dus het seizoen.  

Volg het Vogeleiland op Facebook ( @stichtingvogeleilanddeventer) en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.  

Vorig artikelMeldpunt openbare ruimte in nieuw jasje
Volgend artikelJumper Deventer nu nog groter
error: Content is beschermd!!!