DEVENTER – Woensdag 26, donderdag 27 & vrijdag 28 juni is de hele agrarische sector weer in de ban van de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. De beurs is 3 dagen lang geopend van 13.00 uur tot 21.30 uur.

Opening woensdag 26 juni om 13.00 uur

We openen de Special Edition dit jaar met de winnaar van het populaire programma Expeditie Robinson Jan Bronninkreef. Met een aantal samenwerkende partijen zal Jan hieraan zijn eigen draai geven.

Nieuwe locatie

De vakbeurs wordt gehouden aan de Oxersteeg 21, te Deventer. We zijn te gast bij de Familie Kloosterboer, wellicht beter bekend als ‘De Mariahoeve, Oxe’. Deze nieuwe zichtlocatie vanaf de A1 bied geweldige mogelijkheden tot het houden van verschillende demonstraties in- en rondom de stal.

Demonstraties

We kunnen nu ook aankondigen dat er op de beurs veel meer op u te wachten staat. Het programma van de voerdemonstraties, hooibouwdemonstraties en voer-aanschuifdemonstratie is binnenkort te vinden op de site.

Daarnaast kunnen bezoekers een testrit maken met wel 8 verschillende trekker merken! Alle toonaangevende trekker merken zullen hierbij aanwezig zijn:

  • Valtra – Fendt
  • Claas – Case IH
  • John Deere – JCB
  • New-Holland – Een quad
  • Steyr
Vorig artikelAH to go vestiging na de zomervakantie in Hogeschool Saxion
Volgend artikelSchooltennis project in Deventer van start gegaan