DEVENTER – Maandag 17 juni kregen de kinderen van basisschool Adwaita hun eerste tennisclinic op tennispark Drijver’s TC. Het is de aftrap van een breed schooltennis project waarbij kinderen kennis maken met de tennissport. Dat is de gezamenlijke ambitie van 7 tennisverenigingen, Sportbedrijf Deventer en 9 basisscholen. Het is voor het eerst dat zo’n project op het gebied van tennis in Deventer zo grootschalig wordt opgepakt. Gediplomeerde tennistrainers komen de hele maand juni lessen verzorgen aan kinderen in de groepen 3, 4 en 5. Elke school die meedoet, krijgt al het benodigde materiaal zoals een net, rackets en ballen. Materialen die ook na afloop van het project te gebruiken zijn. Sportbedrijf Deventer is de spil richting de scholen. De tennisverenigingen verzorgen het aanbod en zorgen voor een mooi aanbod om de kinderen ook daarna te verwelkomen op de club. Kinderen kunnen gratis 2 lessen volgen om te kijken of tennis echt bij ze past. Dinsdag is het de beurt aan de Nicolaasschool in Schalkhaar bij TC Park Braband!

Vorig artikelLand- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland in Deventer
Volgend artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom