donderdag, 13 juni 2024

Meldpunt openbare ruimte in nieuw jasje

DEVENTER – Deventer start met Slim Melden, een nieuw middel om het meldproces voor de openbare ruimte te versoepelen. Het doen van een melding openbare ruimte wordt eenvoudiger.

Het Meldpunt Openbare Ruimte is de plek waar inwoners melding kunnen maken van bijvoorbeeld een losse stoeptegel of kapotte straatverlichting. U kunt melden via het meldpunt. Spoedsituaties geeft u telefonisch door via 14 0570. 

Via Slim Melden kunt u op de kaart van Deventer de plek van  de ongewenste situatie aanklikken. Vervolgens kunt u de situatie beschrijven en ter verduidelijking een foto toevoegen. Dit werkt snel en makkelijk via mobiel, tablet of pc. Op de kaart kunt u ook zien wat andere inwoners gemeld hebben. 

Wethouder Frits Rorink: “Meldingen van inwoners helpen de gemeente bij het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. We vinden het ontzettend fijn dat mensen de moeite nemen een melding te maken. Nog fijner is het als mensen zelf iets doen, bijvoorbeeld een tak van het fietspad halen of een blikje dat op straat ligt in de prullenbak gooien. Dan is een melding niet altijd nodig. Zo houden we Deventer samen schoon en leefbaar.” 

Vorig artikelJaarlijkse VVV Zomerkrant en Deventer op Stelten krant bij het Deventer Nieuws
Volgend artikelVogeleiland opent het evenementenseizoen met Potluck Sunday
error: Content is beschermd!!!