COLMSCHATE – De dag voor Vaderdag kunnen vaders hun hart ophalen in winkelcentrum Colmschate! Er is van alles te zien en te beleven, van mancave tot een heerlijke barbecue!

Mancave on Wheels
Helemaal uit België komt een heuse mancave on Wheels! Dit zwarte huis op wielen herbergt veel dingen die mannen leuk vinden! Er kan worden gegamed, er is een DJ booth, er kan een drankje worden gedronken en er kunnen spelletjes worden gedaan of zelf muziek gemaakt. Uiteraard is de toegang tot de mancave gratis en zelfs een klein drankje is inbegrepen.
Rondom de mancave staat een terras met daar tussendoor een paar leuke speeltafels, zoals een tafelvoetbal spel en een biljart tafel.

Free BBQ
Keuslager Dalhuisen staat vlakbij de mancave.  Hij zorgt voor een leuke demonstratie op de egg barbecue en daarbij  worden de allerlekkerste producten gebruikt. Uiteraard mogen vaders hier gratis van komen proeven!

Shiny Cars
Vaders & auto’s… dat is meestal ook wel een dingetje. Daarom staan er, speciaal voor vader, een paar bijzondere auto’s op het winkelcentrum:
– Mercedes  Benz SLS Coupé
– Mercedes AMG GT
– Mercedes AMG GT-R

Laat vader dus op zaterdag 15 juni al genieten van mooie auto’s, de mancave en heerlijk, gratis barbecue-producten in winkelcentrum Colmschate. Het evenement is van 11.00 – 16.00 uur.

Vorig artikelLoofeest dit weekend in tropische sferen
Volgend artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom