DEVENTER – Aan de Keizerstraat in Deventer wordt komende donderdag 4 juli een nieuwe SPAR city winkel geopend. De SPAR city-winkel biedt een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Alles voor de dagelijkse boodschap is verkrijgbaar. De SPAR city-winkel richt zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden.

De Keizerstraat is de aanlooproute vanaf het station richting het centrum van Deventer. Dit moet de entree van de stad worden en de gemeente gaat de komende periode hard aan de slag om de straat de allure te geven die het verdient.

Het eerste weekend na de opening vindt in Deventer het jaarlijks terugkerend straattheaterfestival ‘Deventer op Stelten’ plaats. Een mooi moment om de inwoners van en bezoekers aan Deventer kennis te laten maken met deze nieuwe SPAR city met mooie deals.

Ondernemer Martijn ten Berge opent hiermee zijn derde vestiging. Naast deze nieuwe vestiging is hij ook ondernemer van SPAR city Zwolle en SPAR city Zutphen.

Vorig artikelRestaurant review: culinair genieten bij restaurant ’t Arsenaal
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom