DEVENTER – Het is alweer bijna Vaderdag. Op zaterdag 15 juni, de zaterdag voorafgaand aan Vaderdag, is Winkelcentrum Boreel de plek waar vaders willen zijn! Alle vaders worden namelijk getrakteerd op eye candy. In de Kazernetuin zullen verschillende klassieke auto’s te zien zijn. Behalve dat deze mooi zijn om te zien, is dit de perfecte kans om meer te weten te komen over je favoriete klassieker. Maak een leuke, unieke Facebook foto met de auto’s en maak kans op een mooi Boreel prijzenpakket!

Ben je meer opzoek naar actie en daag je je vader graag uit voor een race? Ook dat is mogelijk in Winkelcentrum Boreel. Je kunt de uitdaging aangaan op de simulatoren in de Kazernetuin en wie ben jij de winnaar van een Boreel prijzenpakket? De expositie en de simulatorraces vinden plaats van 12.00 tot 16.00 uur.

Vaderdag is de uitgelezen kans om jouw vader te laten weten hoeveel je om hem geeft. Natuurlijk is er geen andere vader zoals jouwe. Daarom kun je in Winkelcentrum Boreel terecht voor iedere vader. Koop een cadeautje of neem hem een dagje mee uit in Winkelcentrum Boreel. Ook voor je last minute aankopen kun je op zaterdag 15 juni terecht, het winkelcentrum is geopend van 09.30 tot 17.00 uur.

Vorig artikelWeekend weerbericht door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelWerkzaamheden Hanzeweg op 17 juni van start