vrijdag, 24 mei 2024

Werkzaamheden Hanzeweg op 17 juni van start

DEVENTER – Op 17 juni 2019 start de herinrichting van de Hanzeweg, tussen de kruispunten Industrieweg/Duurstedeweg en Schonenvaardersstraat/Dordrechtweg.

De aannemer begint met voorbereidende werkzaamheden. Hier merkt u als weggebruiker weinig van. Op woensdag 19 juni worden de verkeerslichten omgezet. Ook zet de aannemer de helft van de rijbaan af. Weggebruikers kunnen vanaf dan wel enige overlast ervaren. 

De herinrichting gebeurt in 2 fasen. Tot aan de bouwvak (29 juli) vervangt de aannemer de riolering en het asfalt van de noordwestelijke rijbaan. Er is dan steeds 1 rijstrook per rijrichting beschikbaar. 

Fase 2 start eind augustus en duurt naar verwachting tot eind november 2019. Dan wordt het weggedeelte aan de zijde van het tankstation aangepakt en legt de aannemer een nieuwe ventweg aan. Verkeer rijdt tijdens de werkzaamheden op de al opnieuw ingerichte rijbaan, met ook weer 1 rijstrook per rijrichting.  

Door de gedeeltelijke wegafsluitingen ontstaat er, met name tijdens de spits, hinder voor het verkeer. In de bouwvak (29 juli tot en met 16 augustus) zijn beide rijbanen beschikbaar voor het verkeer. 

Vorig artikelVaderdag in Winkelcentrum Boreel
Volgend artikelWoningbouw aan de Stationsweg in Colmschate
error: Content is beschermd!!!