zaterdag, 22 juni 2024
FOTO: Rentree wonen

Viering oplevering 51 huurwoningen met huurders Rentree

DEVENTER – Op vrijdag 21 juni is de oplevering van 26 grondgebonden woningen en 25 appartementen in de Venen gevierd. Alle bewoners van de huurwoningen in de Venen waren hiervoor uitgenodigd. Samen met Jaap Huibers (directeur bestuurder Rentree), Bert Nikkels (directeur bouwbedrijf Nikkels) en Rob de Geest (wethouder gemeente Deventer) hebben de bewoners het glas geheven tijdens een speciaal voor de oplevering georganiseerde borrel.

De 51 woningen zijn allemaal bestemd voor de sociale verhuur. Er was veel belangstelling voor de huurwoningen. Alle huurwoningen worden bewoond door een gemêleerde bewonersgroep van jong tot oud en van oud wijkbewoner tot nieuwe Rivierenwijker.

Aan de kant van de Schipbeekstraat worden momenteel nog 32 koopwoningen gebouwd. De aannemer Nikkels verwacht de oplevering hiervan eind 2019. Deze woningbouw in De Venen is het laatste onderdeel van de herstructurering in de Rivierenwijk.

Vorig artikelLichaam aan brug Oxersteeg ontdekt
Volgend artikelProgramma film op de Brink is bekend
error: Content is beschermd!!!