Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/vhosts/hetdeventernieuws.nl/webspace/httpdocs/hetdeventernieuws.nl-wordpress/wp-includes/functions.php on line 6078 Winnaressen agrarische missverkiezing kronen Gouden Trekker | Het Deventer Nieuws
dinsdag, 25 juni 2024

Winnaressen agrarische missverkiezing kronen Gouden Trekker

DEVENTER – Van 311 aanmeldingen in 2017 naar 15 kalendermodellen in 2018 en uiteindelijk 8 misskandidaten die op 27 juni 2019 zullen strijden om de titel Miss Boerin 2019. De zesde editie van deze agrarische missverkiezing zal plaatsvinden bij de Land- en tuinbouwbeurs Oost-Nederland in Deventer. De winnaressen mogen naast eeuwige roem op mooie prijzen rekenen, maar er staat hen dit jaar ook een andere eer te wachten: het uitreiken van de Gouden Trekker Award.

In drie rondes op de catwalk zullen de acht kalendermodellen bewijzen waarom zij de Miss Boerin 2019 titel verdienen. In de eerste ronde laten zij zien hoe sexy een overall kan zijn, opgevolgd door een ronde in de outfit waarmee de kandidaten op de boerinnenkalender staan afgebeeld. Voor deze ronde hebben de zij tevens een eigen pitch voorbereid. In de derde en laatste ronde betreden zij de catwalk in een avondjurk naar eigen keuze. Het aanwezige publiek en een deskundige jury bepalen vervolgens wie van de kandidaten in de prijzen valt. In de jury Julia Kurvers (winnares 2018), Jan Bronninkreef (Expeditie Robinson), fotomodel Denice Klappe en Jaap Lodders namens Team Agro NL.

TEAM AGRO NL

Team Agro NL is een stichting die alle boeren en tuinders van Nederland verenigt en promoot. Ook is de organisatie constant op zoek naar verbinding tussen boeren en niet-boeren. In dat kader hebben zij de Gouden Trekker Award in het leven geroepen. Een felbegeerd gouden beeldje dat uitgereikt wordt aan iemand die zelf geen boer is, maar zich wel hard maakt voor een positief imago van de agrarische sector.

De genomineerden zijn Gertjan Kiers (Demoslager), Ester Broug (Boerenfluitjes), Yvon Jaspers (Boer Zoekt Vrouw), Zwarte Cross, Bennie Jolink (Normaal) én het koningspaar Willem-Alexander en Máxima. De award wordt op 19 juli bij de Zwarte Cross uitgereikt door onder andere de winnaressen van De Miss Boerin Verkiezing. Drie misskandidaten vallen op 27 juni in de prijzen.

UITREIKING

Naast de titel Miss Boerin wordt door Team Agro NL ook een Miss Agro gekozen. Voorafgaand aan de uitreiking zal Miss Social reeds bekend zijn aan de hand van een poll op het internet. Zij zullen samen de Gouden Trekker uitreiking verzorgen en kunnen daarnaast rekenen op diverse prijzen, zoals een reischeque, weekendje weg, fotoshoots en kaarten voor de Zwarte Cross. Eén ding is nu al zeker: de winnares zal dit keer niet uit Limburg afkomstig zijn waar de agrarische kroon al twee jaar lang bivakkeert. In 2017 won Ellen Maessen de hoofdprijs en in 2018 was dat Julia Kurvers; beiden afkomstig uit Limburg. Dit jaar komen de kandidaten echter uit zes andere provincies: maar liefst drie uit Friesland en één afgevaardigde uit Zuid-Holland, Overijssel, Gelderland, Zeeland en Drenthe.

De verkiezing wordt dit jaar vergezeld door The Young Farmers Party van CNO Expo, met muzikale optredens van kalendermodel Anneroos Klunder, het SJIEK DJ Team en de vijfkoppige rock coverband Free Willy.

Het veelzijdige feest vindt plaats op donderdag 27 juni a.s. om 20:30 uur bij de Land- en tuinbouwbeurs aan de Oxersteeg 21 in Deventer.

Zie voor meer informatie en tickets missboerin.nl. 

Vorig artikelProgramma film op de Brink is bekend
Volgend artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom: Tropisch
error: Content is beschermd!!!