DEVENTER – Op zaterdag 13 juli 2019 is DSV Kinderkamp, voor de 63e keer, met ruim 80 personen met de bus vertrokken naar Ossendrecht. Hier hebben zij een hele week gelogeerd in Tipi tenten met rondom een groot speelbos. Op deze plek konden de kinderen zich in hun eerste vakantieweek lekker ontspannen, veel plezier maken, nieuwe vriendschappen sluiten en vooral lekker onbezorgd buiten spelen met leeftijdsgenootjes.

Het Deventer Speeltuin Verbond (DSV) kindervakantiekamp is een unieke vakantie week speciaal voor kinderen uit de gemeente Deventer. Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar zijn dit jaar weer met hun mee geweest. Door de relatief lage kosten, 50 euro per kind (40 euro wanneer
je lid bent van een speeltuin aangesloten bij het DSV), kunnen vrijwel alle kinderen mee op kamp.
De vrijwilligers in de leeftijd van 18 tot en met 70 jaar kiezen er bewust voor om een deel van hun vakantie in te zetten om alle kinderen een
onvergetelijke week te bezorgen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het kamp? Kijk gerust op onze website: www.dsvkinderkamp.com

Vorig artikelStart bestemmingsplan Tuinen van Zandweerd
Volgend artikelMedipoint Carinova opent winkel in Deventer