DEVENTER – De Medipoint | Carinova winkel is afgelopen woensdag 17 juli succesvol geopend! Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met al uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

U bent dan ook van harte welkom in onze nieuwe Medipoint | Carinova winkel in Deventer. Wij zijn doordeweeks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons vinden op onderstaand adres:

Medipoint | Carinova winkel & uitleenpunt Hamburgweg 1 7418 ES Deventer ma t/m vr: 09.00 – 17.00 uur za en zo: gesloten

Samenwerkingen

Onze winkel in Deventer is in samenwerking met Carinova. Hierdoor kunt u ook in de nieuwe winkel gebruik maken van de service en diensten die binnen het Carinova Servicepakket vallen. Nog geen lid? Voor slechts €18,95 per jaar per huishouden ben u in 2019 al abonnee van het Carinova Servicepakket.

Vorig artikel‘Beestachtig goed’ DSV kindervakantiekamp
Volgend artikelWeekend weerbericht door Erwin Hoogenboom