DEVENTER – Zondag 28 juli wordt op de Brink, hét stadsplein van Deventer en tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland, een grote zomerbrocante georganiseerd. Omzoomd met haar zonnige terrassen en lommerrijke groen, waan je je in een heerlijke Franse ambiance als op een plein in de Provence. Slenterend over de brocante boulevard zie je spontaan bij één van de 40 stands dat aparte stuk wat je al zo lang zoekt en wat deze zondag onvergetelijk maakt. Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout.

Van stoere tuinbanken, opgeknapte Franse stoeltjes, tafellinnen, prachtige serviezen, bestek, glaswerk, oud speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, zilver, sieraden, bouwmaterialen, lampen en deurklinken tot fraaie bustes en frêle korsetten. Van bohemien, retro en industrieel tot puntgave avant-garde kitsch.

Kortom, een dag voor liefhebbers van brocante en het Franse leven. Met esprit wordt de Brink een zomerzondag lang omgetoverd in een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Meer info: www.facebook.com/brocanteaandeijssel.

Vorig artikelZomerdagkamp Schalkhaar weer een groot succes
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Boekenmarkt