Bij Hafkamp Natuursteen is alles verkrijgbaar wat met natuursteen te maken heeft. In de toonzaal hebben wij dan ook veel natuursteen voor het interieur staan, zoals wastafels en werkbladen. Naast de grafstenen zijn wij ook heel actief in het interieur. Dat is een mooie combinatie; natuursteen is zo veelzijdig. En het hoeft zeker niet duurder te zijn dan andere materialen. Wij leveren o.a. aanrechtbladen, vensterbanken, dorpels en vloeren en gedenkstenen.

Gedenkstenen

“Bij ons kunnen klanten terecht voor enkele en dubbele gedenkstenen, staande letterplaten, grafmonumenten, maar ook kindergraven, glasmonumenten, urngraven en ruwe veldkeien. Er is veel mogelijk op dit gebied en wij helpen graag mee een waardig gedenkteken te realiseren.” Aanrechtbladen tot 3.30 meter Veel keukens zijn nog in goede staat, maar kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Het is mogelijk om hier bijvoorbeeld een werkblad te komen uitzoeken en dat hoeft geen standaardlengte van 2.30 meter te zijn. Langer kan ook, gewoon uit één stuk. Ook fonteinen en wastafels hebben wij volop. En uiteraard kunnen wij ook alles voor de badkamer regelen als het om natuursteen gaat.

Zo zie je maar; natuursteen is veel veelzijdiger dan je denkt.”

Vorig artikelVerffabriek aan de IJssel
Volgend artikelGA Eagles verliest in bloedheet Terwolde van FC Emmen: 2-3