In Olst staat nabij de IJssel verffabriek OAF Holland BV. De verffabriek staat onder andere bekend om de steigerhoutbeits in trendy kleuren en de Houtcoat Teerlook, voor een authentieke traditionele uitstraling. Verffabriek OAF is ontstaan vanuit de verwerking van bitumineuze producten, maar inmiddels is OAF een volwaardige verffabriek die onder eigen label diverse coatings, verven, beitsen en vloeibare dakproducten produceert. OAF heeft onlangs een nieuw programma voor dak & goot ontwikkeld. Een van de toppers is een innovatieve witte reflecterende dakcoating. Het zonwerende effect zorgt voor een daling van de binnentemperatuur waardoor er op de kosten van een airco bespaard kan worden.

De verven & beitsen van Verffabriek OAF worden onder de naam AFINOL en OAF PRO in de markt gezet. Misschien heeft u ongemerkt al een met een product van OAF gewerkt, want OAF levert ook veel producten onder Private Label.

De producten van OAF zijn verkrijgbaar via de dealers zoals Doe Het Zelf winkels, verfwinkels, houthandelaren en via internetverkopers. Kijk op de website www.oafholland.nl om een verkooppunt in uw omgeving te vinden.

Vorig artikelCafe ‘de Harmonie’ overvallen in Deventer
Volgend artikelHafkamp Natuursteen heeft alle natuursteen