vrijdag, 14 juni 2024
FOTO: MBS

Hijskraan doorboort voorruit van auto in ochtendspits

DEVENTER – In Deventer was donderdagochtend een botsing tussen een hijskraan en een auto. Hierbij doorboorde de hijskraan de voorruit van de auto. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Volgens een politieagent hebben de inzittenden van de auto erg veel geluk gehad. Zij konden na een korte behandeling in de ambulance weer verder. De bestuurder van de hijskraan liep geen verwondingen op.

Het ongeval gebeurde rond tien voor half acht op de kruising van de Hoge Hondstraat met de Van Oldenielstraat. De kruising werd enige tijd afgesloten, waardoor het verkeer vastliep. De weg is inmiddels weer vrij. (Bron RTV Oost)

Vorig artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelStart werkzaamheden 156 woningen G. Ter Borchbuurt
error: Content is beschermd!!!