Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/vhosts/hetdeventernieuws.nl/webspace/httpdocs/hetdeventernieuws.nl-wordpress/wp-includes/functions.php on line 6078 Start werkzaamheden 156 woningen G. Ter Borchbuurt | Het Deventer Nieuws
dinsdag, 25 juni 2024

Start werkzaamheden 156 woningen G. Ter Borchbuurt

DEVENTER – Op woensdag 3 juli is de start van de werkzaamheden in de G. ter Borchbuurt gevierd. Alle bewoners van de woningen die aangepakt worden waren hiervoor uitgenodigd. Samen met de bewoners heeft Jaap Huibers (directeur bestuurder van Rentree), het bouwbord onthult.

Tijdens de Grote Aanpak in de G. ter Borchbuurt zal Salverda Bouw in ander half jaar tijd zowel de binnen- als buitenzijde van 156 woningen aanpakken. De woningen worden voorzien van een nieuw dak en gevel, die de uitstraling van de wijk zullen verfrissen. Onderdeel van de Grote Aanpak is een pakket aan energiebesparende maatregelen en waar nodig vernieuwing van de badkamer, keuken en toilet. Deze zorgen voor een besparing op de energiekosten per woning en verbetering van het wooncomfort.  

Tijdens een Grote Aanpak worden woningen van Rentree in een wijk tegelijk aangepakt. Daar waar het nodig is, vernieuwen we de keuken, badkamer en het toilet. Tijdens een Grote Aanpak worden ook andere onderhoudswerkzaamheden gedaan zoals het schilderwerk.  

Meestal laten we ook energiebesparende maatregelen in de woning aanbrengen. Per Grote Aanpak wordt bekeken wat nodig is. In het pakket maatregelen (waar een huurverhoging tegenover staat) zit vaak onder andere: isolatie (van muren, vloer en/ of het dak), isolatieglas (dubbel glas) en mechanische ventilatie. 

Vorig artikelHijskraan doorboort voorruit van auto in ochtendspits
Volgend artikel170 Warmtepompspecialisten bijeen in Deventer
error: Content is beschermd!!!