LETTELE – Achter de schermen zijn de voorbereidingen alweer in volle gang om een fantastisch kermisweekend te organiseren. Voor iedereen, groot en klein, zal er iets te doen of te beleven zijn waardoor de kermis wederom de geschiedenis in zal gaan als…  best heftig, maar wat een feest weer!

Een aantal dingen kunnen we natuurlijk al wel verklappen. Voor de schoolgaande jeugd is er dit jaar weer een mini-zeskamp en de ouderwetse kinderspelen. Voor de oudere jeugd tot 88 is er natuurlijk  weer de pubquiz, en ook het vogelschieten krijgt wederom een prominente plek in ons programma.

Na het succes van vorig jaar gaat de optocht ook dit jaar door de straten van Lettele. Het was fantastisch om te zien dat we als dorp de schouders eronder kunnen zetten om een oude traditie gewoon weer nieuw leven in kunnen blazen. Dank daarvoor! We zijn benieuwd naar de creaties van dit jaar.

De avonden worden muzikaal ondersteund door Kroepin, Waterproof shampoo en Heer en Meester,   Het terrein staat weer vol attracties en smaakvolle kraampjes.  Kortom… de ingrediënten zijn gewoon aanwezig om van het 1e weekend in augustus een kermisweekend te maken waar nog lang over nagepraat al worden.

Om mee te kunnen doen aan de activiteiten kunt u zich opgeven middels de site van de SECL. Hierover leest u meer in het programmaboekje dat binnenkort bij u op de mat zal vallen.

Wij hebben er nu al heel veel zin in, en wij hopen dat het stiekem bij u ook al begint te kriebelen. Graag zien we u allen op DE KERMIS 2019. Tot dan.

Met vriendelijke groet, Twan Munster | Voorzitter Stichting Evenementen Commissie Lettele

Vorig artikel26 juli de Hemelse top 40 op Deventer radio tussen 15-18 uur
Volgend artikelColumn Rob Oostenrijk uitvaart: Spreken bij een uitvaart