DEVENTER – Werk jij ’s nachts en luister je naar de radio en ben je de lange verhalen en slap gepraat van een DJ zat? Deventer radio heeft de nachtprogrammering totaal aangepast. Lekkere herkenbare muziek is de remedie om de nachtelijke duren door te komen. Van middernacht tot 06.00 uur ’s ochtends hoor je de muziek uit de 70-80-90 en heden.

Wil je met je bedrijf/ afdeling een nachtelijk uur invullen met jullie nachtvitaminen? Mail de lijst van 15 platen dan door naar redactie@deventerrtv.nl of app de platen door naar de Drtv app, 06-14040298

Deventer radio is te ontvangen via de ether op 107.3 FM of via www.deventerrtv.nl en de Tunein app. De zender wordt dagelijks door duizenden Deventer inwoners beluisterd.

Vorig artikel“Spelen op de Brink” nog steeds razend populair
Volgend artikelSlimme Deventer verkeerslichten primeur in Nederland